administrator

  13. spotkanie klubu w tym roku

więcej


Gruba Ryba, sushi & ramen barZa nami Wieczór Sushiżerców. Tak, jak rok temu na pierwsze po wakacjach spotkanie klubu zaprosiliśmy do Grubej Ryby, by spróbować sushi w przeróżnych jego odmianach, a tym razem także kuchni tajskiej, bo Gruba Ryba to nie tylko sushi. Był też czas – tak to sobie właśnie zamierzyliśmy i to był strzał w dziesiątkę – na rozmowy o wakacyjnych wojażach i o aktualnych biznesowych planach. Na nawiązanie nowych i odnowienie starych kontaktów. Trzynastka zdecydowanie nie okazała się pechowa. A zarząd klubu, Barbara Jończyk oraz Krzysztof Jończyk wykorzystali okazję, by zdać relację z działalności klubu w pierwszym półroczu, a było się czym pochwalić (zamieszczamy ją powyżej) i przedstawić nasze plany na najbliższe miesiące. Bo już 29 września zapraszamy na Wielką Galę Przedsiębiorców do Sobieni Królewskich, a wcześniej, bo 11 września na kolejną kawę z ekspertem...


Wieczór Sushiżerców 

A kto nie był z nami, niech żałuje! O to by nasza wiedza o sushi rosła równie szybko, jak zapełniały się nasze żołądki, zadbał gospodarz, Jarosław Chrobociński, właściciel także kilku innych warszawskich restauracji, barów i cukierni: Thaisty (kuchnia tajska), Trattoria Boccone (kuchnia włoska), U Rysia (dania z ryb i nie tylko), Zdrowa Konkurencja (kuchnia orientalna) i cukierni Pączek w Maśle (mają tam też pyszne lody), wszystkie polecamy! A także Diamentowy Członek naszego klubu. Odkupienie Win, również Diamentowy Członek naszego klubu, zadbało zaś o to, byśmy mieli czym ugasić pragnienie. Poniżej garść zdjęć, jeśli macie więcej, przyślijcie!


Zdjęcia w dużym formacie można pobrać stąd.

 

 


Magazyn przedsiębiorcy
Magazyn Auto Moto Styl
Magazyn Twarze Biznesu
galeria zdjęć